Varför välja CBD e-juice eller CBD olja

Tja, mitt namn är Sandra, jag är en 32 årig tjej från Stockholm och jag äger ett företag som säljer bland annat cbd e-juice. Många ifrågasätter varför jag valt den här vägen med cbd ejuice och cbd produkter i överlag. Och det ska jag berätta för er idag. För 5 år sedan så led jag av kraftig reumatism i kroppen.

Jag provade en massa olika läkemedel

Sjukgymnastik och massa olika metoder. Men inget av detta hjälpte direkt och jag började bli väldigt trött på livet. Jag började bli trött på alla mediciner jag var tvungen att äta. Så satt jag en dag på ett forum på nätet. Och scrollade runt och där stod en fet overline med CBD DET BÄSTA FÖR DIG. Jag blev genast fundersam då jag visste att cbd innehöll narkotika , jag visste inte bättre då än att tro så. Då jag började läsa och det slutade med att jag satt och klickade runt på alla rubriker. Som innehöll cbd och tillslut kom det fram cbd e-juice, som väckte mitt intresse. Då jag redan vejpade och jobbade på en webbutik för vape.

Och jag läste om alla fördelar med cbd e-juice

och även de , till min förvåning , små biverkningarna. Jag hittade en webbutik som sålde cbd e-juice direkt från tillverkaren. Alltså inga mellanhänder alls och bestämde mig för att beställa hem en flaska och prova. Man skulle börja smått tydligen, men inte jag, nej jag började på max effekt direkt. Och fick såklart biverkningar, muntorrhet och huvudvärk. Men jag gav inte upp, jag skulle få effekt av detta och smärtan i huvudet var ingenting i jämförelse. Med den smärta. jag hade i min kropp på grund utav min reumatism. Efter någon vecka försvann biverkningarna och jag började inse. Att jag sov mycket bättre, djupare sömn och var piggare på mornarna.

Jag vejpade enbart cbd e juice hela dagarna

Vilket man kanske inte ska göra, men så gjorde jag. Efter ytterligare några veckor så slutade jag med mina mediciner för att se effekten av cbd e-juice n. Jag märkte stor skillnad på min reumatism och hur jag var lugnare i kroppen. Och inte brydde mig lika mycket om smärtan längre, det kände så skönt att vara utan medicinerna. Idag har jag vejpat cbd e-juice i 5 år och min reumatism känns knappt av längre. Förutom när det blir väldigt kallt ute, då hjälper inte min cbd ejuice direkt mycket. Men det gör ingenting, med tanke på vad den ger mig i överlag.