Min allra första vape med ecigg

Hej alla! Andrew här, jag tänkte berätta för er om hur jag införskaffade mig min första vape.

Historien är ganska rolig faktiskt, enligt mitt tyckte iallafall. Saken är den, att jag hade aldrig hört talas om vape före den här festen som jag skulle till.

Dagen startade som alla andra dagar

Upp ur sängen och göra sig redo, en lördag med grymt väder. Sol och blå himmel, precis som en vårdag skall vara. Telefonen ringde och det var min polare Jens på andra änden av luren, han hade hört talas om en fest. Som skulle hållas mitt inne i centrala Malmö med start klockan fem. Vilket kändes som en udda tid att starta en fest på, men vad gör väl det.

Klippt och skuret vi planerade hur vi skulle ta oss in och gjorde oss i ordning på varsitt håll. När klockan slog fyra bar det av till bussen för att komma in till stan. Väl framme tände jag min välförtjänta cigg och gick emot adressen där festen skulle hållas. Och Jens skulle möta upp mig där.

Det sjukaste hände, när jag ser punkten där jag skall landa. Så såg jag bara hur det rykte ur byggnaden och jag tänkte SHIT det brinner ju! Jag drog upp telefonen och ringde 112 i panik och minuterna gick, ambulans och brandkår kom till platsen. Får ju förklara att jag stod kvar på avstånd medans jag väntade, jag sprang över dit och pekade ut platsen. Brandkåren sprang in i dörren och ut kommer säkert en 20 pers i en stor klunga.

Jens kommer ut även han och jag ropar efter honom hoppar och vinkar som en galen idiot. Han kommer fram till mig och garvar ögonen ur sig och jag fattar ingenting.

Upp ur fickan drar han upp en vape

Och börjar puffa och min haka var nere på marken. VAD FAN är det där Jens ? Han fick förklarat att det var en vape och hur den funkar. Han visade massa knappar och inställningar och förklarade att det finns en massa olika typer. Och det var därför han bjöd med mig på den här festen, som tydligen var en vape fest.

Vi gick tillsammans in i butiken och jag skämdes ögonen ur mig som i panik ringt 112. Nu förstod jag ju varför det rykte så mycket ut genom dörren.  Men slutet gott allting gott, jag var med på festen och det slutade med. Att jag precis som Jens och resterande 20 per som var där, började med vape. Nu har jag inte rökt på 6 månader och det känns så sjukt nice!